Rabo Grote club actie

Rabo Grote club actie

 

Nog 13 dagen en we gaan van start!

 

 

Het aftellen kan beginnen

Woensdag 28 maart barst het stemmen los op de ruim 200 clubs die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Een spannende tijd. In de afgelopen maanden is de campagne door de deelnemers volop gepromoot. Zo stonden er oproepjes in clubbladen, werden er flyers uitgedeeld en berichten op social media en websites geplaatst.

Versturen stemkaarten

Op vrijdag 23 maart worden de stemkaarten verstuurd naar alle 16.500 leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland. Via een speciale website brengen zij met een persoonlijke code hun stemmen uit. Elk lid brengt vijf stemmen uit op zijn of haar favoriete club. De stemperiode is dit jaar van woensdag 28 maart tot en met vrijdag 6 april.

Kom in actie

Ook tijdens de stemperiode kunt u campagne voeren om zoveel mogelijk stemmen te werven. Meer stemmen betekent meer geld! Hieronder een aantal tips:

  • Vraag rond in uw omgeving bij familie, vrienden en kennissen of zij lid zijn van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland en zo ja, vraag of ze op uw club willen stemmen. Elke stem telt;
  • Gebruik de promotiemiddelen. Hang posters op in de kantine of deel flyers uit in de buurt;
  • Zet een banner op de website van de club met hieraan gekoppeld de link naar de stempagina;
  • Organiseer een stemmiddag. Nodig mensen uit om op de club te komen stemmen;
  • Of: bedenk zelf een originele actie!

Bekendmaking uitslag

Nieuw dit jaar is dat de uitslag bekend wordt gemaakt op vier plaatsen in ons werkgebied. We organiseren een roadshow! De datums en tijden zijn nog onder voorbehoud. Noteer deze alvast in uw agenda.

  • Sint Annaparochie: vrijdag 13 april om 19.30 uur. Locatie: Van Harenstraat op het parkeerterrein voor het oude gemeentehuis;
  • Harlingen: zaterdag 14 april om 10.30 uur. Locatie: Grote Bredeplaats /Voorstraat bij de markt;
  • Franeker: zaterdag 14 april om 13.00 uur. Locatie: Voorstraat bij de markt;
  • Leeuwarden: zaterdag 14 april om 15.30 uur. Locatie: De Lange Pijp bij Het Friese Paard/De Waag bij de markt.

Zodra bovenstaande definitief is, krijgt u van ons een bericht.

Tot slot…

Geweldig te zien dat ook dit jaar weer zo’n groot aantal clubs deelneemt aan de Rabobank Clubkas Campagne. Ik gun u allemaal een mooie bijdrage. Succes en wellicht tot ziens tijdens de roadshow.