Nieuwe site in de lucht

Nieuwe site in de lucht

Op woensdag 24 januari 2018 is de nieuwe site van Kaatsvereniging Jan Bogtstra online gekomen, aan de ene kant omdat de vorige site niet meer up to date was en anderzijds omdat Jan Bogtstra in het jaar waarin we met elkaar het 125 jarig bestaan kunnen en mogen vieren, willen laten zien dat we als “De kaatsvereniging van de 20e eeuw . . .” ook in de 21e eeuw volop meedoen en bij de tijd zijn.

Naast de gebruikelijke contactgegevens van bestuur- en commissieleden, treffen jullie op de site ook het uitgebreide wedstrijdprogramma in dit jubileumjaar aan. Natuurlijk ontbreekt een terugblik op onze rijke historie niet… en verwijzen wij jullie met genoegen naar de diverse sites van de bedrijven die het mede mogelijk maken om ons als vereniging te kunnen blijven profileren.

Om het de leden nog gemakkelijker te maken, is voor hen ook aangegeven waar en wanneer we hen verwachten om ons te assisteren bij de diverse activiteiten.

Op dit moment zijn de webbeheerder en programmeur nog volop bezig om enkele noviteiten toe te voegen, zoals bijvoorbeeld een digitale link naar de papierenversie van ons clubblad “De Info” en ook de namens/voor de vereniging behaalde successen zullen in de komen de periode nog een plaatsje krijgen op de site… met andere woorden de site zal nog mooier en uitgebreider worden dan deze bij de lancering al is.

Al met al is de nieuwe site niet alleen nu, maar ook met enige regelmaat in de toekomst het bezoeken meer dan waard.

Wij wensen jullie veel plezier tijdens het bezoeken van deze prachtige site.

Bestuur
K.V. Jan Bogtstra
1893-2018