Ledenpartij 24 & 25 augustus 2020

Op maandag 24 en dinsdag 25 augustus werd er een ledenwedstrijd gehouden voor de senioren en de jongens en meisjes categorie. Er werd gestreden in 2 klassen om de onderlinge verhouden een beetje gelijk te laten zijn.

Omdat het in deze periode van het jaar toch alweer snel donker is, moest er direct om 18.30 uur worden begonnen met de eerste van 4 omlopen voor iedereen.

Inderdaad gooide de invallende duisternis op de maandagavond roet in het eten, waardoor 2 van de 6 wedstrijden op dinsdagavond 18.00 uur moesten worden uitgekaatst.

In de B-klasse werd met 6 parturen gestreden om de kransen, welke uiteindelijk naar Jelmer Kuiken, Margreet Kuijpers en Johan Buwalda. In de poule werden ze nog verslagen door Lars Bijlsma, Siard Bloemsma en hun mentor Sjouke Dijkstra, maar nu moesten ze het onderspit delven.

In de A-klasse ging de finale tussen de parturen van Jorrit van Smeden en zijn maat Jan Hof tegen Allard Hoekstra & Ludwig Seerden. Het werd uiteindelijk een eenzijdige partij die door Allard en Ludwig met 5-1 6-0 werd gewonnen.

Alle deelnemers werden bij de prijsuitreiking in het zonnetje gezet, zodat niemand met lege handen naar huis ging.

Door de deelnemers werd met veel plezier teruggekeken op deze 2 kaatsavonden.